Mały wielki festiwal

Wysłane przez: Paulina Ciupek W: Root Na: Komentarz: 0 Trafienie: 496
Mały wielki festiwal

Jesteś ciekaw, gdzie można spróbować naszej kawy i porozmawiać o niej? Bądź z nami podczas najbliższego wydarzenia.

Pracownia Artystyczno – Ludowa herbaty i kawy świata już 22 stycznia organizuje Najmniejszy Festiwal Świata. Bądź tam razem z nami!

Pracownia Artystyczno - Ludowa w Końskich to urocze miejsce, wypełnione zapachem najlepszych kaw i herbat a jego właściciele to ludzie pełni pasji i zaangażowania, które widoczne jest w każdym ich działaniu.

Tym większa przyjemność dla nas, że będziemy częścią organizowanego przez nich wydarzeni – Najmniejszego Festiwalu Świata. Pojawimy się na wydarzeniu w dniu kawowym – 22.01.2019r. – jako prelegenci. Opowiemy trochę o wyjątkowości naszej kawy i o tym, skąd właściwie pojawił się pomysł, by zagościła ona w Polsce.

Jeśli ktoś z Was nie ma planów na wtorek 22.01.2019r. i będzie tego dnia w okolicach Końskich – zapraszamy na 17:00 na spotkanie z nami.

Gwarantujemy inspirujące rozmowy i przepyszną kawę – Tatico!